top of page

Algemene voorwaarden

Om de behandeling die je wilt krijgen zo goed en ontspannen mogelijk te laten verlopen, hanteren wij een aantal algemene voorwaarden. Als je een afspraak maakt bij Touch of Oils gaan wij er van uit dat je deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

Je afspraak

Afspraken voor een behandeling worden op voorhand, met behulp van het online reserveringssysteem, onder vermelding van telefoonnummer en email gemaakt. Het is dus niet mogelijk om zonder afspraak langs te komen. We kunnen je niet te woord staan als we in behandeling zijn. Wanneer je een afspraak maakt, stem je zonder meer in met de algemene voorwaarden zoals deze op deze pagina staan vermeld.

Contra-indicaties

Bij een eerste afspraak wordt een korte anamnese (intakegesprek) afgenomen. Bij bepaalde symptomen - de zogenoemde contra-indicaties - kan Touch of Oils besluiten om de behandeling niet uit te voeren, de behandeling (deels) in overleg te wijzigen of door te verwijzen naar de (huis-)arts of fysiotherapeut. Om te voorkomen dat je op jouw afspraak komt en vanwege contra-indicaties geweigerd wordt voor een behandeling, raden we je nadrukkelijk aan om vooraf info in te winnen. Wanneer je ook maar enige twijfel hebt, neem dan altijd eerst contact op met je (huis-)arts voordat je een afspraak bij Touch of Oils maakt.

Annuleren

Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak kosteloos worden geannuleerd. Geannuleerde of vergeten afspraken binnen deze termijn worden voor 50% in rekening gebracht.

Betalingen

Na de behandeling kan je pinnen of contant betalen. Bij contante betaling vragen we je om gepast te betalen.

Aansprakelijkheid

Touch of Oils is niet verantwoordelijk/aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan voor, tijdens en of na het behandelen. Bij Touch of Oils worden geen medische diagnoses gesteld. Bij twijfel kunnen we afzien van een behandeling en word je doorverwezen naar de huisarts of specialist. Wanneer je je laat behandelen bij Touch of Oils, dan is dit geheel op eigen risico.

Intake en je gezondheid

Is er sprake van medische klachten, ben je in behandeling bij een arts of specialist of gebruik je medicijnen die je reactievermogen beïnvloeden dan dien je dit voorafgaand aan de behandeling te melden.

Doelgroep

Touch of Oils masseert mannen, vrouwen en kinderen (vanaf 10 jaar) Dit is echter niet erotisch getint. Heb je een afspraak gemaakt voor je kind dan mag je tijdens de massage bij je kind blijven.

Uitsluiting van behandeling

Touch of Oils behoudt zich het recht voor een cliënt van behandeling uit te sluiten.

Wijzigingen

Touch of Oils heeft het recht de aangeboden informatie, met inbegrip van deze algemene voorwaarden, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het is raadzaam om regelmatig te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze algemene voorwaarden, gewijzigd is.

 

Met vriendelijke groet,

José Verhaagen & team

bottom of page