top of page

Over José

Hallo! Ik ben José Verhaagen, ben 43 lentes jong en sta bruisend in het leven!

Mijn passie is alles wat te maken heeft met "lekker in je vel" zitten. Beweging, ontspannen in de natuur en masseren is een lifestyle die ik voor mijn eigen welzijn toepas. Ik masseer al vanaf mijn 18e na het behalen van mij Cios Diploma en keuze vak Sportmassage. Mijn passie voor het masseren groeide en in de afgelopen jaren heb ik mij flink ontwikkeld met ontspanningsmassages en verschillende massage technieken.

Jose_edited.jpg

Ik heb 20 jaar ervaring met mensen die willen sporten, fitter willen worden en willen ontspannen. In de afgelopen jaren heb ik veel werkervaring opgedaan in de wellness en sport. Ik ben een aantal jaren met fitness en pilates bezig geweest, heb in verschillende sauna's als masseuse en schoonheidsspecialiste gewerkt en heb mijn eigen sportclub en schoonheids-massagesalon gehad. Daarna heb ik bijna een jaar als massage therapeut op een cruiseschip gewerkt. Een droom die uit kwam! Ik vond het heerlijk om al werkende meer van de wereld te mogen zien. Ik heb zoveel mooie mensen mogen leren kennen. Dit is iets waar ik zelf enorm van geniet!

Massage bed

Per 1 januari 2024 breiden we uit en nemen we de schoonheidsbehandelingen over van De Verzorgerij. Naast massages worden er vanaf dan ook schoonheids- en duo behandelingen aangeboden. Met onze behandelingen willen we jou helpen om geheel te kunnen ontspannen, de dag ontspannen te beginnen of de drukte van de dag even achter je te laten.

gelaats

Onze behandelingen met de verschillende oliën voelen als een vakantie voor je gelaat en lichaam. Wij geven alle behandelingen met veel passie voor het vak.

We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze wellness salon.

José Verhaagen & team

bottom of page