top of page

Charme d'Orient

De producten van Charme d'Orient worden gebruikt voor de duo behandelingen.

Charme d’Orient

Tijdens onze duo behandelingen gebruiken wij de heerlijke Oosterse producten van Charme d’Orient, gemaakt in Marokko.

Het is niet alleen een kwestie van "schoonheid", het is een kwestie van welzijn: je goed voelen, in harmonie met jezelf en in symbiose met je omgeving. Het gaat niet om egoïstische momenten die uit het dagelijks leven zijn gestolen, het gaat om het plezier van het delen van momenten van pure en oprechte intimiteit: ontdekken waarom de kunst van welzijn en schoonheidsrituelen behoren tot een universeel en gemeenschappelijk cultureel erfgoed. Dit is de bestaansreden van het merk Charme d'Orient.


De prachtige geschiedenis van Oosterse charme

Charme d'Orient zou niet mogelijk zijn geweest zonder de vastberadenheid, het enthousiasme en de passie van één vrouw, Yasmina Zerroug, wier creatieve impuls alleen wordt geëvenaard door een zeer persoonlijke visie op schoonheid.
Toen ze in 1994 besloot om haar allereerste Espace Bien Être in Parijs te creëren, leek het haar vanzelfsprekend om bepaalde schoonheidsrituelen die ze als kind benaderde en waaraan ze nog steeds een levendige herinnering heeft, nieuw leven in te blazen en te delen met iedereen die van wellness houdt.

Wij zijn trots om met dit mooie merk te mogen werken. Ervaar en geniet van onze heerlijke exclusieve duo behandelingen.

bottom of page