top of page

dōTERRA

Voor de massages wordt er gebruik gemaakt van de oliën van dōTERRA: deze topkwaliteit oliën bevatten alleen de pure, essentiële oliën uit de plant zelf en geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten. Verder zijn ze vrij van verontreinigingen zoals pesticiden, conserveringsmiddelen of toxische bestanddelen.

Olie bestellen

Ga via de bestelknop hieronder naar de webwinkel en bestel de olie die je wilt.

Wil je olie kopen met 25% korting? Klik dan op de bestelknop hieronder, ga naar "Join&Save" en klik vervolgens onderin op de knop "Join dōTERRA". Vul je gegevens in, bestel een welkomstpakket (ik adviseer het Family Essentials pakket), reken af met Ideal en geniet vanaf dat moment van 25% korting op al je bestellingen bij dōTERRA.

Daarna neem ik zo snel mogelijk contact met je op om je verder te helpen bij het gebruik van de olie. Als je via mijn bestelknop hebt besteld, word ik namelijk ook jouw adviseur en kun je met al je vragen over de olie bij mij terecht.

 

 

Waarom essentiële olie van dōTERRA ?

Na het lezen van het boek: Geschenken uit de tuin van God, geschreven door Jolanda Bijl, was ik opzoek naar een pure essentiële olie die mij dagelijks zou helpen maar ook een ander kan helpen. Ik heb het gevonden in dōTERRA.

 

dōTERRA betekent: geschenk van de aarde. Een mooie naam vind ik! Ik geloof in de Schepper van hemel en aarde. En dat wij voor onze naasten mogen zorgen en voor onszelf. Ik doe dit in mijn dagelijkse leven en doormiddel van ontspanning aan te bieden in mijn praktijk. In de AromaTouch Experience gebruik ik 8 oliën van dōTERRA. Gezond en gelukkig leven met essentiële oliën, daar staat dōTERRA voor. Ik kan mij daarbij aansluiten!

 

dōTERRA’s essentiële oliën bevatten alleen de pure, essentiële oliën uit de plant zelf en geen vulmiddelen of kunstmatige ingrediënten die de kwaliteit van de olie kunnen verminderen. Ze zijn vrij van verontreinigingen zoals pesticiden, conserveringsmiddelen of toxische bestanddelen.

 

dōTERRA stelt hoge eisen aan de kwaliteit van de olie. Iedere liter olie wordt getest door onafhankelijke, externe partijen volgens de normen van het door dōTERRA zelf ontwikkelde CPTG-keurmerk (wat staat voor: Certified Pure Tested Grade). Dit garandeert niet alleen de zuiverheid van de olie maar ook de samenstelling. Hierdoor weet je dat je de olie veilig kunt gebruiken. Voldoet de olie niet aan de norm, dan brengt doTERRA de olie niet op de markt als de dōTERRA olie met de kwaliteit die we van dōTERRA gewend zijn. Er worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit, ondanks dat de olie dan mogelijk een paar maanden niet leverbaar is.

 

dōTERRA is transparant over deze testresultaten en stelt de testrapporten zelfs vrijelijk ter beschikking. Voer het nummer dat je onderaan het flesje vindt in op sourcetoyou.com.

 

De oliën ruiken heerlijk, je wordt er helemaal blij van! Dat komt doordat dōTERRA voor de beste planten kiest die geteeld zijn in de meest ideale omgeving en zorgvuldig worden geoogst op het moment dat de planten hun hoogste waarde hebben. Er wordt gekeken naar de toestand van de grond, het klimaat, de hoogte en het oogstseizoen. Deze olie ruikt zo goed! Je hebt weinig olie nodig voor een optimaal resultaat, omdat de olie van dōTERRA super geconcentreerd is. 

 

dōTERRA draagt bij aan verbetering van de leefomstandigheden van de telers en boeren (veel olie wordt in ontwikkelingslanden geoogst) door eerlijke salarissen te geven, scholen te bouwen en projecten op te zetten die de zelfredzaamheid van de mensen vergroten. Daarnaast heeft dōTERRA een prachtig non-profit doel waar ik me helemaal in kan vinden: de Healing Hands Foundation. Ze streven ernaar genezing en hoop aan de wereld te brengen. De foundation wordt gefinancierd door de leden, medewerkers en leidinggevenden binnen dōTERRA. De opbrengst van de Rose handlotion en de Hope olie gaat bijvoorbeeld volledig naar deze Healing Hands Foundation.

 
 

 

 

bottom of page