top of page

Werkwijze

Touch of Oils werkt volgens eigen werkwijze zodat de behandeling die je wilt krijgen zo goed en ontspannen mogelijk zal verlopen.

Je afspraak inplannen

Een afspraak inplannen kan het beste online, je ziet dan meteen wanneer er plek is. Klik op de gewenste behandeling en vervolgens op de gewenste datum en begintijd. De eindtijd wordt dan automatisch gevuld. Je krijgt een bevestiging van je afspraak per e-mail. 

Vind je online boeken lastig, dan kan je een WhatsApp sturen of bellen of er plek is: +31 (0)646713893.
Als wij aan het masseren zijn, zijn we niet telefonisch bereikbaar. Anonieme telefoontjes nemen we niet op.
Als je een bericht achterlaat, appen of bellen we je zo spoedig mogelijk terug.

 

Kennismakingsgesprek

Kom je voor het eerst of ben je langere tijd niet geweest dan stellen we je voorafgaand aan een behandeling / massage een aantal vragen over je gezondheid en je wensen. Dit om te weten of we je mogen / kunnen behandelen en omdat we dan de behandeling beter op jou kunnen afstemmen. Ben je zwanger, onder behandeling van een arts, specialist of andere hulpverlener, vraag dan voor de zekerheid na of een massage of een behandeling wel of geen kwaad kan.

Hygiëne

Touch of Oils zorgt voor goede hygiëne in de salon door na elke afspraak te desinfecteren en het linnengoed te verschonen. De ruimte wordt regelmatig geventileerd. 

We willen je vragen om rekening te houden met je eigen hygiëne. Een douche voor een massage bij Touch of Oils wordt op prijs gesteld!

Verdere tips bij een massage

- Zorg dat je ruim van te voren hebt gegeten en gedronken. 
- Zet je telefoon uit of in vliegtuigstand.
- Drink na je massage genoeg water of kruidenthee. Een massage heeft een zuiverende werking en het water zorgt ervoor dat je de afvalstoffen uit je systeem spoelt.

Intake en je gezondheid

Is er sprake van medische klachten, ben je in behandeling bij een arts of specialist of gebruik je medicijnen die je reactievermogen beïnvloeden dan dien je dit voorafgaand aan de massage te melden.

Doelgroep

Touch of Oils masseert mannen en vrouwen. Dit is echter niet erotisch getint. Mensen met andere ‘interesses’ kunnen bij ons niet terecht! Respecteer ons alsjeblieft als professioneel wellness specialisten.

 
 

 

 

bottom of page