top of page

Werkwijze

Line separator

Touch of Oils massage werkt volgens eigen werkwijze zodat de massage die je wilt krijgen zo goed en ontspannen mogelijk zal verlopen.

Je afspraak inplannen

Een afspraak inplannen kan het beste online, je ziet dan meteen wanneer er plek is. Klik op de gewenste behandeling en vervolgens op de gewenste datum en begintijd. De eindtijd wordt dan automatisch gevuld. Je krijgt een bevestiging van je afspraak per e-mail. 

Vind je online boeken lastig, dan kan je een WhatsApp sturen of bellen of er plek is: +31 (0)646713893.
Als ik aan het masseren ben staat mijn telefoon uit. Anonieme telefoontjes neem ik niet op.
Als je een bericht achterlaat, app of bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

 

Kennismakingsgesprek

Kom je voor het eerst of ben je langere tijd niet geweest dan stel ik je voorafgaand aan een massage een aantal vragen over je gezondheid en je wensen. Dit om te weten of ik je mag / kan behandelen en omdat ik dan de massage beter op jou kan afstemmen. Ben je zwanger, onder behandeling van een arts, specialist of andere hulpverlener, vraag dan voor de zekerheid na of een massage wel of geen kwaad kan.

Hygiëne

Touch of Oils massage zorgt voor goede hygiëne in de salon door na elke afspraak te desinfecteren en het linnengoed te verschonen. De ruimte wordt regelmatig geventileerd. 

Ik wil je vragen om rekening te houden met je eigen hygiëne. Een douche voor een massage bij Touch of Oils wordt op prijs gesteld!

Verdere tips

- Zorg dat je ruim van te voren hebt gegeten en gedronken. 
- Zet je telefoon uit of in vliegtuigstand.
- Drink na je massage genoeg water of kruidenthee. Een massage heeft een zuiverende werking en het water zorgt ervoor dat je de afvalstoffen uit je systeem spoelt.

RIVM richtlijnen

Om de gezondheid en veiligheid van mijn klanten te waarborgen, werk ik op afspraak, volgens de RIVM richtlijnen.

Deze richtlijnen worden strikt nagevolgd binnen Touch of Oils massage. Hier de belangrijkste zaken op een rij: 

 • Heb je last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest, benauwdheidsklachten , verhoging of koorts (vanaf 38°), of heeft één van je huisgenoten last van benauwdheidsklachten of koorts (vanaf 38°)? Dan wil ik je vragen contact op te nemen zodat we samen kunnen kijken wat hierin de beste oplossing is. Zijn het klachten die je regelmatig hebt of chronisch zijn dan kan het nl zijn dat je gewoon mag komen anders gaan we op een later moment de afspraak met je inplannen.
   

 • Kom precies op tijd max. 5 minuten van te voren, zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte, maar er ook voldoende tijd zit tussen de afspraak met de volgende klant.
   

 • Vanaf 1 december is het Wettelijk verplicht een mondkapje te dragen. Wij vragen je dan ook om bij binnenkomst en in de wachtruimte een mondkapje te dragen.
  Vlak voor de behandeling mag het mondkapje worden verwijderd in de massage ruimte.

   

 • Gebruik bij binnenkomst de desinfecterende handspray in de toren.
   

 • In verband met de hygiëne geven wij elkaar geen hand.
   

 • Je mag bij mij zowel contant afrekenen als met de pin afrekenen. 

 

Mochten er nog vragen zijn over een bezoek bij Touch of Oils massage in Coronatijd laat het mij dan gerust weten. Ik hoop dat je zo met een gerust gevoel bij Touch of Oils massage binnen stapt en geniet van een heerlijke massage.

Intake en je gezondheid

Is er sprake van medische klachten, ben je in behandeling bij een arts of specialist of gebruik je medicijnen die je reactievermogen beïnvloeden dan dien je dit voorafgaand aan de massage te melden.

Doelgroep

Touch of Oils massage masseert mannen en vrouwen. Dit is echter niet erotisch getint. Mensen met andere ‘interesses’ kunnen bij mij niet terecht! Respecteer mij alsjeblieft als professioneel masseur.

bottom of page